do

26

mei

2016

Happy Familiy

Een ondergaande zomerzon, hoog gras dat kleurt van groen naar gelig wit. Maar dat niet alleen, er stapte ook nog eens een lachende familie uit de twee auto's. Ze wilde op de foto voor een sprekende foto in de lijst aan de muur! Kijk naar deze gezellige familie en geniet mee! 

0 Berichten

ma

07

mrt

2016

Sneeuwland

Oostenrijk ligt weer achter ons. Zon, sneeuw, houten huisjes, naaldbomen, bos taferelen etc. waren ons niet vreemd. Kortom: je komt er veel mooie locaties tegen die je in Nederland niet kunt spotten.  Dus, wat doe je dan als je toch in Oostenrijk bent? Juist, na een dagje op de piste te hebben gestaan ga je foto's maken. Gewoon, omdat het kan. 

 

Hier een kleine mini serie van de foto's.  Check de frisse Jeaninka! (en Maartje ;-) ) 

1 Berichten

ma

11

mei

2015

My most favorite

I just think

You should know

in all the

world,

YOU

have my most favorite 

face.

- Tyler Knott Gregson-


Sander en Marianne, een mooi stel waarvan ik foto's mocht maken.

En wat is een mooiere combinatie dan dít stel én een hei die in bloei staat? 

Juist. Ik kan er ook geen bedenken. Geniet van het paars, de bomen en liefdevolle blikken! Just like I did! 


0 Berichten

vr

08

mei

2015

fearfully and wonderfully made

I praise you because I am fearfully and wonderfully made; your works are wonderful, I know that full well. - Psalm 139


En daar was ze. Lise Julia. Nog een mooi pareltje er bij! Aanschouw hier het mooie gezinnetje van Dijk. Een huis gevuld met liefde, harten gevuld met zorgzaamheid en ogen gevuld met vreugde. 


(Klik op de foto's om ze te vergroten!) 

0 Berichten

wo

28

jan

2015

En dat je nog steeds lacht, als ik lach.

"Ik wil graag met je oud zijn

wel zestig jaar getrouwd zijn

kopjes koffie in de stad overdag

en dat je nog steeds lacht

als ik naar je lach."

- Lars van der werf 

 

Zie hier het mooie stel, Jordi en Ilja mijn prachtige nicht. Ze gaven hun ja aan elkaar in 2013 en in 2014 kwam er een mooi jongetje bij! 

Maar voor dat hij kwam hebben we nog even een shoot gedaan. (O, en de newborn shoot van de kleine dreumes komt binnenkort ook online!) 


Kou, regen en wind. Even drie woorden die het weer omschrijven van deze woensdag. En dan nuuuuu, éven een blog die deze drie woorden doen laten smelten als sneeuw voor de zon. 3 woorden: Avondzon, zomer en liefde.  Check 'm snel! 


0 Berichten

di

27

jan

2015

Durf te ontvangen! 

Met een groooot plezier stel ik aan u voor: de familie van Dijk! 

Wat een warmte, liefde en samenhorigheid stralen deze mensen uit, het kan dan ook niet anders of het wordt gezien op de foto's. Ook wel genoemd: Familie geluk in pixels.

 

We hebben eerst in huis wat foto's gemaakt, toen bleek de zon tóch te mooi te zijn om niet op de foto te zetten en zijn we het park in Rotterdam ingegaan. Ik heb genoten, en het mooie is: ik mag deze week weer langs bij deze familie. 

Eva heeft een zusje. Eindelijk. :) 

 

Dank dat ik jullie mocht vast leggen en mocht zien hoe jullie elkaars liefde ontvangen. Waar liefde woont.. daar wordt het gezien! 

0 Berichten

do

04

dec

2014

Liefde, gewoon zoals het is.

Dit is het heeeerlijk vrolijke stel: Arie en Rianne. De foto's van toen het zonnetje nog scheen op de groene bladeren. De dag dat ze nog verloofd waren en uitkeken naar hun bruiloft. Nu zijn ze al weer een paar maandjes getrouwd maar toch wil ik het jullie niet niet onthouden om deze vrolijke mensen te laten zien aan jullie. Gewoon omdat het weer eens tijd werd voor een blog, en gewoon omdat liefde is, gewoon zoals het is. Enjoy!

0 Berichten

do

19

jun

2014

She can laugh at the days to come

Ja, Nederland word weer zonniger, vrolijker, mooier. En dit is de gezellige blonde Joanne, met een heeeeeeerlijke lach en vrolijke ogen. 

Aankomende zomer gaat ze voor 5 weken met een vriendin naar India. Luieren? Nee, in India is de moedersterfte tijdens de bevalling erg hoog, deze verloskundiges in spé gaan het ziekenhuis daar helpen en zullen de vrouwen gaan begeleiden tijdens de bevalling. Naast kleine wondertjes de wereld inhelpen, zullen ze vast nog heel veel andere mooie en waardevolle dingen gaan beleven..  Het punt is alleen, dat haar vriend haar óók 5 weken moet missen.  Wat is er dan leuker dan foto's om de 5 weken mee door te komen.. ;-)

 

O, en niet alleen Joanne heeft veel gelachen vóór de camera, maar ik ook áchter de camera! 

 

Enjoy! 

0 Berichten

do

10

apr

2014

Gaudenzio

Tja, voor mensen die niet op een studentenvereniging zitten, of er gewoon niets mee te maken willen hebben, is een herengenootschap natuurlijk een 'moeilijk' raar iets. (Ik wil jullie er trouwens ook nog even op attenderen, dat ik het woordje 'moeilijk' ook wat vaker hier in deze blog ga gebruiken, aangezien deze mannen dat woordje 'moeilijk' vaak gebruiken, en vooral tijdens een fotoshoot).Dit meuie herengenootschap Gaudenzio staat voor Geloof, Authentiek, Urban, Dienend, Eigenzinnig, Nominaal, Zachtmoedig, Intellect, Openheid. Dus dat. En ja, dat zijn ze ook wel. Authentiek in hun humor, en genietend van het leven in de stad. Ook zijn ze daarnaast nog best zorgzaam, aangezien ik bij 1 van de leden achterop heul Rotterdam werd door gesjeesd, opzoek naar de juiste locatie. ( dit duurde ongeveer langer dan 1 moeilijk uur) De locatie was trouwens wel écht waanzinnig tof! Daarnaast zijn de beste jongens ook nog aardig eigenzinnig. Máár het mooie aan fotograaf zijn is dat je soms best mag commanderen. Althans, ze letterlijk op hun plek zetten, en af en toe een schreeuw geven, omdat de mannen hun enthausiasme niet konden bedwingen. Afijn, ik vind dat ik wel voldoende weer heb gegeven van de dag. Jongens, ik heb gelachen. Het gaat jullie goed!  

0 Berichten

di

08

apr

2014

Into the woods

Groen, gekleurde schoenen, blauwe tinten. Dit is Herman. 

En soms zijn alleen al deze ingrediënten genoeg om er een geslaagd plaatje van te maken! Watch. :) 

0 Berichten

wo

11

dec

2013

Autumn carries gold in its pocket

Ja, mooie mensjes.

 

De eerste echte kouheid is alweer een feit. De tijd vliegt!

Daarom nog even een remindertje aan de mooie goude herfst! :)
Aanschouw hier de 2 vriendinnen: Yvianne & Leanne! 

 

 

0 Berichten